Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ на бъдещ Алфист(Моля да изтриете темата)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ на бъдещ Алфист(Моля да изтриете темата)

Здравейте на всички
    Искам да се приобщя към вас Алфисти и да стана един от вас.
    Проблема ми е че си харесах една 156 1.8 2000г. но за съжаление разбирам колкото да погледна купето и салона. По двигатела нищо не мога да преценя защото не разбирам :Д . Затова си мисля от авто къщата ако се навият да я закарам на диагностика и там каквото е необходимо преди да платя колата къде да отида и в същото време да мога да мина бързо без часове защото тоя от автокъщата ще ми виси на главата.
    Моля Ви дайте някакъв съвет как да процедирам.
    Alfa 156 1.8 TS 00

Сега, ако кажеш откъде си и къде е колата ще си супер. И ако можеш да я закараш на диагностика ще е супер, може да ти спести много главоболия в бъдеще. Късмет!

Comment

sorry

Мерси
      От София съм и точно на диагностика искам да я закарам но понеже този от автокъщата сигурно ще ми виси на главата трябва да знам каде и трябва ли да си запиша час.Автокъщата е в Овча купел.
      Но ме притеснява че колата е без номера и дали ще мога да я закарам на диагностика
      Alfa 156 1.8 TS 00

Comment

Re: sorry

Първоначално публикувано от goldmark
        Мерси
        От София съм и точно на диагностика искам да я закарам но понеже този от автокъщата сигурно ще ми виси на главата трябва да знам каде и трябва ли да си запиша час.Автокъщата е в Овча купел.
        Но ме притеснява че колата е без номера и дали ще мога да я закарам на диагностика
        Без номера няма как да стане. Кажи на собственика да измисли нещо. Аз като взимах предната той си я закара без номера на негов риск, но беше близо. В Овча купе не се сещам къде може да се диагностицира. Да кажат колегите от квартала.
        2014: Deutschland über alles

Comment

Диагностиката няма да хване нахакани добавки, виж маслото да не е някой мазгоч
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
          X